d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Støtteforeningen for Vesterhede Mikrohal

Lige siden sin opstart i 2011 har støtteforeningen haft til formål, at rejse midler til støtte for Vesterhede Mikrohal. Foreningens bestyrelse har valgt at gøre det på en bred vifte af aktiviteter.

Det sker ved entre-indtægter og salg af forplejning blandt andet i forbindelse med:

  • Afholdelse af foredrag
  • Viseaftener
  • Fællesspisninger
  • Øl- og vinsmagninger
  • Mikromarked

Derudover har støtteforeningen deltaget ved oprydning efter Musik i Gryden, toiletrengøring og teltopsætning på Vorbasse Marked, servering til Danisco-fest osv. Til disse opgaver yder en lang række borgere en stor arbejdsindsats. Opgaverne udgør en væsentlig del af foreningens indtægter. De indsamlede midler går ubeskåret til Vesterhede Mikrohal.

Mød støtteforeningen på facebook

Støtteforeningen for Vesterhede Mikrohal har deres egen side på facebook hvor du
blandt andet læse mere om foreningens arbejde og kommende arrangementer.
Tryk her for at gå direkte til foreningens facebook side

Stemningsbilleder fra det første MIKROMARKED i Vesterhede 2016

Af Arne Hendrichsen:

Hva’ ska’ du ha’ for den her?

Ska’ den ikke koste en 50’er.

Arj. Den ser kun ud til at være 30,- kroner værd.

Hva’ så med at mødes på 40,-

 

Støtteforeningen for Vesterhede Mikrohal slog søndag den 30. oktober dørene op for Mikrohallens Mikromarked – det første af sin art .

 

Og det bliver med garanti ikke det sidste, lover Lisbeth Ernlund, en af tovholderne i dagens arrangement. Der har virkeligt været run på interessen for at købe en stand, fortsætter hun. Vi har solgt alle pladser, vi har kunnet presse ind i hallen, og så har vi endda en venteliste, hvis nogen skulle melde fra i sidste øjeblik.

 

Handlen går lystigt ved alle bordene, hvor der fristes med mange forskellige ting og sager. Nyt og brugt. Hjemmelavet og industriforarbejdet. Farvestrålende og afdæmpet. Folk er strømmet til fra nær og fjern. Man handler. Man slår en sludder af med bekendte. Man hygger sig.

 

Ved middagstid siver duften fra lune frikadeller og pølsehorn ind i hallen, så de fremmødtes opmærksomhed trækkes hen mod hallens mødelokale. Det tærer nemlig på kræfterne at pri’e om varerne. Derfor tilbyder café’en ny energi for en billig skilling i form af – udover frikadeller med kartoffelsalat – også søde alternativer som kager, sodavand og naturligvis kaffe.

 

Støtteforeningens bestyrelse har travlt, men har også styr på aktiviteterne. Alt foregår i en rolig atmosfære.

 

Vi er ovenud tilfredse med arrangementet, siger Lisbeth Ernlund, og vi glæder os til at finde ud af, hvor stort et bidrag, vi kan overføre til hallen, når dagen er gået. Vi synes, det har været en dejlig dag, og ser frem til at gentage succesen til næste år, slutter hun.

 

(Se endvidere fotoserie fra Mikromarkedet under GALLERI)

Herunder kan du se kontaktinformation på de personer som udgør bestyrelsen i støtteforeningen – Tryk på de enkelte navne for at se personens kontaktoplysninger.

Støtteforeningens bestyrelse

Lissi Andreassen

Formand

Lisbeth Ernlund

Sekretær

Berith Christensen

Næstformand

Kis Højrup

Næstformand

Linda Madsen

Kasserer

Pia B. Jørgensen

Suppleant